Derfor bør du vælge en Tatami seng

Derfor bør du vælge en Tatami seng

Der er flere grunde til, hvorfor du bør investere i en Tatami seng. Men den primære er, at det er en kvalitetsseng uden lige, som du bestemt ikke vil fortryde at betale for. Læs blot mere her.

Vælg lige netop den måtte, der passer til dig

Tatami er et sengemærke, der producerer flere forskellige typer måtter, så du kan vælge lige netop den, der passer bedst til dig. Deres primære kategorier er:

  • Tatami mats stråmåtte
  • Tatami Coco mats
  • Folde Tatami
  • Tatami Goza Måtte

Derudover så sælger de også specifikke senge til disse måtter, så du kan få et sæt, der passer perfekt sammen og sikrer dig så god en søvn som overhovedet muligt.

Tilføj et orientalsk touch til dit interiør

Tatami senge er inspireret af Japan og japansk indretningsdesign. Det er lave senge fremstillet af de helt særlige tatami måtter, som du kan se ovenfor.

Vælger du at indrette dit soveværelse med tatami senge vil det få et minimalistisk og elegant touch, og du vil opleve, at rummet bliver mere rummeligt, da sengen er mere kompakt end en almindelig høj seng.

Mange tatami senge er skabt på elegante måder med små ben, der får det til at se ud som om, madrassen flyver let over jorden.

For at fuldende looket kan du kombinere sengen med de matchende natborde og dermed opnå den fulde japanske stil i soveværelset.

Forbedr din søvn

Søvn er utroligt vigtigt for kroppen. Det er her, din krop og din hjerne hviler og bearbejder dagens indtryk samt genopbygger kroppen, så den er klar på den nye dag.

Nogle mener også, at der i løbet af søvnen, fjernes affaldsstoffer fra hjernen, og at hvis ikke du sover nok, vil det kunne øge risikoen for forskellige sygdomme.

Den præcise effekt af søvn er ikke helt fastlagt, men vigtigheden af søvn er der ingen tvivl om – det er også tydeligt at mærke på egen krop, hvis ikke du sover nok.

Derfor giver det god mening at investere i en seng, der hjælper dig til en bedre søvn, og det giver også mening at investere i indretning til soveværelset, der har en beroligende effekt for kroppen.

Hvorfor giver Tatami senge bedre søvn?

At opnå bedre søvn er noget, som mange stræber efter. Og med en tatami seng er det noget, som du kan opnå.

En tatami seng består af sammenpressede ris strå, der er let blød og eftergivende. Faktisk er de så eftergivende, at lamellerne under måtten er nødvendige, for at holde madrassen oppe. Ellers ville du ramme gulvet i løbet af nattet.

Grundet madrassens bløde natur, så ligger du altså også bedre og madrassen tilpasser sig din krop, så den er støttet hele natten.

Foruden de mange fordele i forhold til udseende og indretning i hjemmet, så er der altså også fordele i form af, hvordan du sover på sengen.

admin