Få kontoret på plads igen

Få kontoret på plads igen

Så er tiden her endelig. Endelig åbner verden op igen og livet fortsætter på nogenlunde almindelig vis efter den omvæltning vi alle været igennem. For rigtig mange af os, der normalt tilbringer vores arbejdsdag foran computeren, har hverdagen på kontoret været skiftet ud med en hverdag derhjemme. Mange af os har fået besked på at vente med at komme tilbage på kontoret, da det ikke har hastet, men nu er det endelig ved at være tid! Det betyder at kontoret lige skal have en tur, så vi igen kan finde os til rette der.

Der skal ikke mangle noget – hverken printerpapir eller toner til printer

Det kan være en lille ting, men det kan være åh så irriterende. Når du står midt i en travl hverdag og tingene faktisk bare kører for dig, indtil du mangler papir. Eller toner til printer. Eller en eller anden lille ting, som bare burde være der. Start turen tilbage på kontoret med at få gennemgået kontorartiklerne, så du har toner til printer. Som ekstra bonus, så føles det altid ekstra godt, når man ved at alt er på plads og der ligger spritnye kuglepenne eller blyanter i skuffen.

Måske du endda skal forkæles med en ny kaffekop, bare for at markere at en ny tid er kommet!

Indret kontorpladsen så den er rigtig for dig

Måske du glæder dig til at komme tilbage på kontoret efter at have siddet ved køkkenbordet derhjemme i et helt år. Eller, måske du gruer lidt for om du kan vænne dig til det igen efter at have haft hele huset for dig selv. Uanset hvad, så er det vigtigt at du får indrettet din kontorplads så den fungerer bedst for dig. Det er vigtigt at du sidder rigtigt, har ordentligt lys og får luft ind i rummet mindst en gang om dagen. Et dårligt arbejdsmiljø leder til en masse sundhedsmæssige problemer, som måske ikke umiddelbart virker relaterede, men så absolut er det.

Skab de bedste rammer for dig selv. Det bør ikke blive anset som et frynsegode, men en ret!

Glem ikke hvad vi har lært

Coronaepidemien har været lang og hård for os alle. De fleste af os har mistet nogen eller noget. Men rigtig mange af os har også lært en hel del om os selv og om, hvad der er vigtigt for os. Den hårde tid under isolationen har nemlig mindet os om, hvor vigtig vores liv udenfor arbejdet er. Vi har brugt mere tid sammen med familien og forhåbentlig nydt det, men vennerne har været på afstand. Vi har haft mere fritid, men mindre frihed. Og hvor har det været savnet. Mange har fået en øjenåbner og mange har allerede lavet både små og store ændringer i sit liv for at tilpasse sig de behov, de er blevet opmærksomme på.

Gør din arbejdsdag nem for dig selv, og tag så hjem. Husk at der nok alligevel er vigtigere ting i livet. Elsk din familie, kend dine børn – rigtigt – og husk dine venner. Altid. Det må være de vigtigste ting vi har lært af at være alene lidt for længe.

admin