Sådan vælger du brudelingeri til den store dag

Sådan vælger du brudelingeri til den store dag

Er der snart et bryllup i vente, og føler du, at der er styr på alle de vigtigste ting? Så er det måske ved at være på tide at kigge på, hvad du skal have på indenunder kjolen. Der findes meget smukt brude lingeri, og det vil få de fleste til at føle sig ekstra lækre, når de har behageligt og smukt undertøj på under den flotte kjole. 

Behagelighed og kropstype 

Først og fremmest er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas, når man skal gå op til alteret. Derfor skal undertøjet sidde perfekt, så der ikke er noget, der skarver og gnaver. Hvis man ønsker at bestille online, er det en god idé at finde målebåndet frem, så man er sikker på, at man får den perfekte størrelse. 

Når det kommer til brystholderen, kan det være svært at finde den rigtige kop. Hvis man er det mindste i tvivl om sin størrelse, kan det være smart at konsultere med en lingeriekspert, som kan tage ens nøjagtige mål. 

Hvis man ikke kun går efter, at det skal sidde perfekt, men det også se lækkert ud, når kjolen ryger af, er det godt at tage et kig på ens kropstype. Har man brede hofter, er det smukt med trusser med en høj benudskæring. Hvis man har en lille barm, som man ønsker at fremhæve, kan det være flot med flæser på brystholderen. 

Vælg brudelingeri, som du kan bruge igen 

Der er mange, der begår den fejl, at de køber undertøj til deres bryllup, som de aldrig finder anledning til at bruge igen. Det er ikke kun skidt for pengepungen, men også for miljøet. Det er derfor smart at finde lingeri, som man er sikker på, at man får brugt igen. 

Hvis man ikke normalt er typen, der går med mange blonder og små trusser til hverdag, kan det være smart at undlade at købe det, også selvom det er ens bryllupsdag. I stedet kan man vælge den model i trusser, som man normalt bruger, bare med et ekstra touch. Den hvide farve, som er den mest normale og klassiske inden for brudelingeri, er i sig selv ekstra lækkert for mange. 

Insisterer man på at vælge en ekstra fræk og lækker brystholder til sit bryllup, kan man for eksempel aftale med sig selv, at man fremover skal bruge den på bryllupsdage, eller når man skal på date med sin kommende mand eller kone. 

Det behøver ikke koste en formue 

Bare fordi det er lingeri, som man skal have indenunder brudekjolen, behøver det ikke blive dyrere end andet undertøj. Som de fleste nok ved, kan en brystholder dog altid blive en lidt dyr omgang, hvilket også er en af grundene til, at den er værd at bruge igen og igen. Trusserne kan dog sagtens findes til meget overkommelige priser og samtidig være super lækre. 

Hvem ønsker ikke at være lækker både indeni og udenpå på den store dag? 

admin