Smart teknologisk udvikling med smartwatch til børn

Smart teknologisk udvikling med smartwatch til børn

Teknologien udvikler sig hele tiden, og det er sjovt at tænke på, at telefonen også har haft sin udvikling. Da brygger Carl Jacobsen, der levede mellem 1842 og 1914 valgte at investere i en telefon, var det sværeste, at der ikke var nogen at snakke med. Han var nemlig en af foregangsmændene i forhold til at anskaffe sig sådan noget nymodens teknologi, og der var simpelthen ikke nogle, der havde anskaffet sig en lignende ting. Siden da er det gået over stok og sten med hensyn til udviklingen af måder, hvorpå vi kan kommunikere med hinanden på.

Udviklingen af smartwatches

Med udviklingen af mobiltelefonen, er der også blevet udviklet smartwatches. Disse ure kan man læse mails og sms´er på, bruge som løbeur og som telefon. Derudover er der gps i, som sikrer, at man kan lave løberuter og hele tiden følge med i, hvor man er, og hvor langt man har løbet. Vi har indtil videre været vant til at, at disse smartwatches var forbeholdt de voksne. Nu er der dog kommet en børneversion, hvor man kan købe et smart mysmartwatch.dk børn.

Suppler eller erstat mobiltelefonen med et smartwatch

Det er ikke noget nyt, at mange forældre er bekymrede for deres børn, når de færdes for sig selv. Dette er vel at mærke de børn, der har en alder til det. De har nu om dage tit en mobiltelefon med, hvor de kan være i dialog med forældrene og sende sms´er om, at de er kommet godt frem til skolen, hvornår de tager fra skolen, og eventuelt hvor de tager hen, hvis de har en legeaftale.

En mobiltelefon kan man dog glemme, hvis tingene går lidt stærkt om morgenen, og man også skal huske at pakke sin skoletaske, tage madpakke med og også lige huske gymnastiktøjet. Her er gode råd dyre, når forældrene opdager, at deres barn er kommet afsted uden telefonen.

Giv dit barn et smartwatch

Som supplement eller som en erstatning af mobiltelefonen kan forældrene i stedet give deres barn et smartwatch. Det er måske nemmere at huske, hvis forældrene giver barnet uret på, når de alligevel er i gang med at børste tænder, så dette bliver en god og indgroet vane. Dermed er forældrene sikret, at barnet har en måde at kommunikere på i løbet af dagen. Et smartwatch til børn har nemlig 4G videoopkald, så barn og forældre også kan se hinanden under dialogen. Derudover har det en smart og funktionel touch skærm, hvor barnet kan trykke, når det skal skrive sms´er, lave opkald eller navigere på internettet.

Sæt uret på lydløs i klassen

Når barnet er til undervisning, er der ikke nogen grund til, at dets smartwatch forstyrrer unødigt. Her kan man sætte det på lydløs, og i stedet sætte funktionen vibration på, som vibrerer, hvis der er noget vigtigt. Når barnet har fået fri fra skole, kan uret igen sættes på lyd, så forældre og barn kan få fat i hinanden.

admin