Smukke lamper fra Louis Poulsen

Smukke lamper fra Louis Poulsen

Helt tilbage i 1874 blev Louis Poulsen grundlagt. Her startede en dansk virksomhed, som arbejder med belysning og lamper. De har altid gjort det med et skandinavisk design og tradition. Her fylder funktionen af produktet lige så meget som designet og stilen gør. Altså har hver detalje et formål og årsag, og det bliver lavet for forbrugeren, og dennes behov. Louis Poulsen lamper, https://casanovafurniture.dk/, er dansk håndværk, som stadig formår at være relevant i dag, hvilket det har været lige siden det blev grundlagt i 1874. Altså har der været Louis Poulsen lamper i over 147 år.

Louis Poulsens gennembrud

Det var især i 1924, at Louis Poulsen lamper fik deres gennembrud, da Poul Henningsen lavet sin Paris-Lampe, som endte med at være banebrydende inde for faget. I dag er det stadig hans syn, som inspirerer deres design og måde at arbejde med lyset på. Hos Louis Poulsen er det rent håndværk, af høj kvalitet og passion. Det er, og skal være, noget som både er smukt at se på, men som er praktisk og skaber det lys og rum som man har brug for.

Derfor arbejdes der i et tæt forhold mellem designere og arkitekter. Dette er personer som Arne Jakobsen, Poul Henningsen, Oki Sato, Louise Campbell, Verner Panton, Alfred Homann og Øivind Slaatto, såvel som mange andre talentfulde designere. Det er en virksomhed som har spredt sig globalt, både på erhvervsmarked, såvel som det private marked. Dette er alle slags lamper og former for belysning. Om det er inde eller ude, til kontoret eller dagligstuen. Der bliver skabt en stemning og følelse med lys og interiør, og med det design som der er i huset. Derfor er det vigtigt, at det er noget som passer til dig og dit hjem.

Casanova Furniture

Louis Poulsen lamper kan du blandt andet finde hos Casanova Furniture, som er en del af Paustian koncernen, blandt mange andre ting. Her kan du finder mange forskellige slags lamper og stile, nogle til vægophæng, nogle standerlamper og der er også bordlamper. Desuden er der også lamper lavet til udendørs brug. Men hos Casanova Furniture er det ikke kun Louis Poulsen lamper du kan finde, for der er også mange andre producenter med andre interiørprodukter, så du kan finde noget, der passer til lige præcis din smag.

Alle med deres egne særpræg og stil, og alle professionelle designere. Der er altså rig mulighed for at finde lige det som passer i dit hjem, eller finde den julegaver som du leder efter til en som du holder af. Der er masser af forskellige stile, og alt fra Louis Poulsen lamper til mange andre berømte ting og sager. Der er altså med sikkerhed også noget som du finder at være perfekt til dit hjem og stil, uanset hvad den måtte være. Det er altså vare af højeste kvalitet, fra gode producenter, og det er også godkendt af e-mærket, og er desuden gebyrfrit. Derfor kan du være helt tryg ved dit køb, og du kan stole på, at du modtager din bestilling i høj kvalitet.

admin