Derfor SKAL du eje en Munthe skjorte

Derfor SKAL du eje en Munthe skjorte

Det landskendte tøjmærke Munthe laver det smukkeste tøj i dejlig kvalitet – herunder blandt andet en lækker skjorte til alle lejligheder. Munthes skjorter er især populære blandt danske kvinder, fordi de passer til alle aldersgrupper, og kan findes med mange unikke print og designs. Vil du vide mere om hvorfor du SKAL eje en Munthe skjorte, og tøj fra Munthe generelt? Læs med herunder.

Kvindelig ejer og grundlægger

En af grundende til at rigtigt mange vælger at investere i Munthe tøj, og især Munthe skjorter, er at tøjmærket Munthe er kvindeligt ejet og grundlagt. Dette er en stor faktor for rigtigt mange kvinder. Når tøjmærket er kvindeligt ejet, kan man som forbruger være sikker på, at tøjet er designet til kvinder i alle aldre og former. Tøjmærket Munthe er ejet og grundlagt af Naja Munthe – en 45´årig designer med ben i næsen og en masse selvkærlighed. Dette afspejler sig absolut i det moderigtige tøj.

Unikke print og designs

En anden bestemt grund til at rigtigt mange investere i de flotte Munthe skjorter er, at alle er unikke med usædvanlige print og designs. Du finder med sikkerhed ikke en skjorte, der ligner Munthes. Hos Munthe får du både flotte farvesammensætninger, lange striber, store prikker og helt neutrale designs. Der er uden tvivl noget for alle hos Munthe. Udtrykket er helt enestående, og er ikke til at finde hos andre danske designere og tøjmærker. Den klassiske Munthe skjorte kommer i mange forskellige farver og er lavet af den bedste kvalitet. Der er ingen tvivl om, at Munthe skjorterne er pengene værd.

Passer til alle aldersgrupper

I modsætning til mange andre danske tøjmærker, passer Munthe tøjet til alle aldersgrupper. Der findes mange forskellige designs, og det er derfor meget muligt at finde noget, som passer lige netop til ens aldersgruppe. Tendensen blandt ældre kvinder lige nu er neutrale farver og let print, mens tendensen blandt den yngre aldersgruppe er risikable og flotte farvekombinationer blandet med atypiske designs.

Som ældre kvinde kan finde noget til både dig og dine døtre hos Munthe. Det bliver ikke en meget lettere shoppetur. Er du i tvivl om, hvilket Munthe tøj, der passer bedst til dig, din alder og krop, kan du altid kontakte en Munthe medarbejder og blive rådgivet og guidet gennem hele din shoppetur.

Klimaaftryk og miljø

En af de absolut største grunde til at de danske kvinder er så vilde med tøjmærket Munthe er, at Munthe gør en dyd ud af at respektere klimaet, og producere deres varer under ordentlige og klimavenlige forhold. Hos Munthe finder du eksempelvis en lækker kjole, som er produceret af gamle plastikflasker. Derudover finder du i butikkerne fine indkøbsposer, der er lavet af let nedbrydeligt plastik. Den absolut største forskel fra Munthe og andre danske tøjmærke er, at alt deres transport af tøj og accessories foregår med tog og fragtskib fra Kina fremfor fly, som er den hidtil største CO2-udleder i verden. Dette udleder hele 70 procent mindre CO2.

Du kan altså fylde indkøbskurven hos Munthe helt uden dårlig samvittighed!

admin