Dette emballage skal du bruge til forsendelse

Dette emballage skal du bruge til forsendelse

Er du selvstændig, og står du selv for at sende pakker til dine kunder? Så ved du måske allerede, hvor vigtigt den rigtige emballage til forsendelse er. Her kan du læse mere om, hvad du skal bruge, når du skal have alt emballage til forsendelse.

Papkasser

Det er alfa og omega, at du har nogle papkasser til forsendelse. Det er klart, det er jo ligesom deri, varen skal ligge. Hvis du går op i at gøre noget godt for miljøet, så kan du finde miljøvenlige papkasser på. https://www.pack2.dk/. Det kan også være et rigtig fint signal at sende til dine kunder, der modtager pakken i den anden ende.

Kassefyld eller bobleplast

Hvis du har en varer, der er lige for lille til at fylde en kasse ud (det har man jo ofte), så skal du fylde resten af kassen ud, så den ikke ligger og skøjter rundt. Det er de færreste ting, der har godt af at blive kastet rundt i en papkasse. Du kan vælge at udfylde pladsen på to måder: Du kan bruge bobleplast, eller du kan bruge kassefyld. Hvad du skal vælge, kommer måske an på, hvor skrøbeligt det du skal sende, er. Hvis det er noget, der er meget skrøbeligt, så kan du vælge at tage det sikre valg og bruge bobleplast. Hvis det, du skal sende, ikke er super skrøbeligt, så kan du vælge at bruge andet kassefyld. Der findes forskellige former for kassefyld, du kan både bruge genbrugspapir og farmfill, som er lavet på majsgranulat, som er godt for miljøet.

Tape til lukning

Det er også vigtigt, at du har noget godt tape til at lukke din papkasser med under forsendelse. Det nytter ikke noget, at du forsøger at lukke papkasserne med den standard, gennemsigtige tape. Du skal bruge noget, der holder bedre. Hertil kan du bruge pakketape. Så er du sikker på, at dine pakker holder hele vejen.

Posesvejsere

Hvis du skal sende noget i en pose i stedet for en papkasse, så kan det være en god idé at have en såkaldt posesvejser. Denne sørger for at lukke posen sammen, så den holder hele vejen hen til kunden.

levering

Gavepapir

Hvis du skal sende noget, der er af en lidt finere kaliber, så kan du med fordel få pakken til at fremstå mere eksklusivt, hvis du gør det med gavepapir eller silkepapir. Dette giver kunden en lidt mere eksklusiv pakkeoplevelse, så det kan du jo overveje.

Paprør og tubes

Hvis du f.eks. skal sende en plakat eller et billede, så skal du nok bruge et paprør eller tube til forsendelse. Sådan sikrer du dig, at kunden modtaget et billede eller en plakat, der ikke er sket noget med under forsendelsen.

Et godt pakkebord

Når du skal nedpakke alle dine varer, så er det vigtigt, at du har et godt bord at gøre det hele fra. Du skal sørge for, at bordet er i en god højde til dig, så du ikke får ondt i ryggen, når du skal pakke de mange varer.

admin