Har du styr på spisebordet?

Har du styr på spisebordet?

I et hjem er der oftest et møbel der bliver samlingspunktet for de fleste hyggelige stunder. Spisebordet. Spisebordet er oftest hjertet i et hjem, og der en familie og dem de elsker samles for at snakke om hvordan dagen er gået, om de vigtigere ting og samtidig der hvor man griner og hygger sig med sine nærmeste. Det er et sted man kan finde ro med sin elskede, men måske også et sted med fuld gang i sammen med venner og bekendte. Netop derfor er det vigtigt at man køber sig et spisebord som passer til alle behov, og passer i den stil man bedst kan lide. I løbet af de seneste år er det rustikke og smukke plankebord blevet utroligt populært i de danske hjem, og med god grund. Plankebordet udviser den nordiske og rustikke stil, samtidig med at man ofte kan designe bordet helt efter egne ønsker. Hvis du kunne tænke dig at læse videre omkring plankeborde, plankebord med tillægsplader, og alle de muligheder det giver, så bliv endelig hængende

plankebord med tillægsplader

Et plankebord har plads til alle dine nærmeste

Køber du dig et plankebord, ja så er du garanteret at der altid vil være plads til alle dine gæster, og al den hygge du ønsker at skabe i dit hjem. Hos Hofstawanger sælger de mange forskellige plankeborde, og de lader sågar dig finde frem til lige det træ, ben og planker du ønsker dig. Du kan altså dermed selv designe dit spisebord og sørge for at den er fuldstændig som du ønsker. Er i derudover en familie som indeholder mange mennesker, eller er I bare helt vilde med at få gæster så kan du finde et plankebord med tillægsplader. Hos Hofstawanger kan du få tillægsplader til dit plankebord til deres modellen: Toulon, Montpellier og Venus. Dermed kan du invitere hele familien og vennerne over til mad og spas, uden at opleve pladsproblemer rundt om bordet. På linket længere oppe føres du til Hofstawangers side, og du har der mulighed for at kigge på de smukke borde de har, men også i særhed deres plankeborde med tillægsplader.

Tillægsplader til dit smukke plankebord

Netop tillægsplader gør at du stadig i hverdagen kan have dit ’normale’ spisebord, og altså ikke skal tænke på pladsmangel. Bordet forlænges med tillægspladen med en meter. Tillægspladen til dit plankebord kan ikke umiddelbart ses, da de designes således de passer perfekt med det plankebord du køber. Tillægspladerne kan nemt sidde på dit plankebord permanent da de falder så flot ind i det oprindelige bords look og struktur. Du kan dog også blot tage dem frem, når du skal have gæster og selskabet udvides, og der derfor er brug for ekstra siddepladser. Tillægsplader er dermed en genial opfindelse, både hvis man ønsker have et langt spisebord permanent eller man bare ønsker at udvide bordet når der kommer gæster. Hvis dette lyder som noget for dig og din husstand, så klik allerede i dag ind på ovenstående link og tjek de mange muligheder for at få et plankebord med tillægsplader allerede i dag.

admin