Hvad skal du købe i stedet for et lommeur til manden i dit liv?

Hvad skal du købe i stedet for et lommeur til manden i dit liv?

Der var engang hvor den ultimative gave til en mand var et lommeur. Senere kom så manchetknapperne, og i dag er udvalget både alt for stort, og samtidig er mændene blevet mere selektive i deres ønsker. Altså, ikke alle mænd, men I forstår pointen.

Og man skulle tro at vi i 2022 ikke var nødt til at skelne mellem gaver til mænd og kvinder, men faktum er bare, at der statistisk set er langt flere kvinder der ønsker sig vaser og halskæder, og langt flere mænd der ønsker sig det nye FIFA eller en form for alkohol.

Hold styr på finanserne

En ting der altid er god at give til mennesker generelt, er noget til at hjælpe med at holde styr på deres penge. Derfor er en kortholder, som for eksempel en Secrid kortholder en genial idé. Med en sådan lille, elegant ting, er du sikker på at modtageren ikke mister sit dankort – eller at vedkommende mister ALLE kort på én gang.

En secrid kortholder, og en kortholder generelt, finder du i et utal af størrelser, farver og mærker, så der vil altid være noget for enhver smag. Og kortholder mænd er typisk de mænd, som har en holdning til præcis hvilket mærke deres kortholder skal have, så der må du hellere lige tjekke op inden du køber det HELT forkerte mærke.

Manchetknapper – gammeldags men elegant

Hvor manchetknapper før i tiden var allemandseje, er det i dag noget der hører den ældre generation til. Men når en yngre mand står overfor at deltage i en begivenhed, hvor der kræves jakkesæt, så mangler han pludselig manchetknapper alligevel.

Så selvom det kan virke frygteligt gammeldags, så er der alligevel en god idé og betænksom tanke bagved en gave som indeholder manchetknapper. Og man kan stadig i dag få dem speciallavet og indgraveret, så gaven er så personlig som den overhovedet kan være. Denne slags gave er derfor også helt optimal til for eksempel morgengave på bryllupsdagen fra bruden, eller til et jubilæum eller rund fødselsdag.

Legetøj bliver man aldrig for gammel til

Kender du en mand, som fortsat elsker at lege og have det sjovt, så er der heldigvis mange gode gaver at give vedkommende. Den helt klassiske i denne kategori er en æske Lego, som altid falder i god jord. Her findes mange forskellige temaer, men særligt Star Wars og Harry Potter lader til at være de helt populære.

Når det kommer til PlayStation spil, så er FIFA ofte en sikker vinder, hvis ikke han selv har købt det nyeste spil allerede. Generelt handler det bare om her at finde ud af, med hvilken leg han og venner har det sjovest og slapper bedst af.

Mange mænd – ja, mennesker generelt – holder også af at spille brætspil med vennerne, og her er der også en masse at vælge imellem. Der findes alt fra de mere nørdede rollespilslignende brætspil, til de mere underholdende som for eksempel Det Dårlige Selskab, som er det ultimative festspil.

admin