Lad dine medarbejdere få lækker frokost hver dag

Lad dine medarbejdere få lækker frokost hver dag

Mange store virksomheder har frokostordninger på arbejdet, så medarbejderne kan slippe for at have en smurt madpakke med hver dag. Det kan godt betale sig at have frokostordninger store steder, da der er mange munde at mætte. Normalt bliver et mindre beløb af lønnen trukket til netop denne ordning, så du som medarbejder, ikke skal handle ind til frokost derhjemme. Der er ofte flere lækre ting at vælge imellem, så alle medarbejdere har mulighed for at spise noget de godt kan lide. frokostordninger kan arrangeres alt efter hvad virksomhedens behov er. Få lavet en aftale med en af de lokale madleverandører, så der kan leveres lækker frokost hver dag.

Hvilken madleverandør skal kontaktes?

Det er en god ide at få en snak med forskellige madleverandører, så du kan blive klogere på hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed. Der findes mange madleverandører på det danske marked, så hvordan ved man hvem der er de bedste? Virksomheder er normalt gode til at give deres mening til kende således, at andre kan blive klogere på, om en bestemt madleverandør har været god eller ej. På internettet kan du dermed hurtigt få en fornemmelse af hvem du skal se nærmere på samt hvem du skal holde dig fra.

Få lavet en fast aftale

Det er vigtigt at du føler din mavefornemmelse og vælger en madleverandør, der virker lovende i forhold til madudvalg samt kvalitet. De fleste virksomheder ønsker noget varierende fra uge til uge, så medarbejderne ikke bliver trætte af de samme retter. Ofte er der både salatbar samt en eller to varme retter, så alle kan vælge noget lækkert på frokostbordet. Det er forskelligt hvilken type aftale et firma laver med madleverandøren. Det kommer an på hvad behovet er i forhold til levering, madudvalg samt hvor mange gange om ugen det skal være.

Spørg hvad dine medarbejdere syntes

Nogle gange kan man godt blive træt af den samme type mad uge efter uge. Derfor er der mange virksomheder som veksler imellem flere madleverandører. Det er en god ide at lave en spørgerunde en gang imellem for at høre hvad medarbejderne syntes. Hvis der er flere som mener det er tid til forandring, så kan der være noget om snakken. Det er vigtigt at medarbejderne er tilfredse og føler de bliver mætte efter frokost. De betaler et beløb om måneden for madordningen og derfor er deres mening vigtig i forhold til om der skal foretages ændringer eller ej.

Du kan altid indhente priser fra madleverandører

Hvis du er en tilbudsjæger, kan du altid indhente priser fra flere madleverandører for at blive klogere på hvad du får for pengene. Det er forskelligt hvad det enkelte firma kan tilbyde virksomheden, da det kommer an på faktorer som antal kuverter, hvad menuen skal indeholde og lignende. Vælg det firma der virker mest lovende, så dine medarbejdere kan få god mad til frokost hver dag. 

admin