Leder du efter en god terapeut i København?

Leder du efter en god terapeut i København?

Alle kan have brug for at gå til terapi. Måske har du nogle traumer, som har du brug for at arbejde igennem? Måske er dit parforhold begyndt at skride lidt? Måske har du kærestesorger? Så bør du overveje at gå i terapi i København. Der findes nemlig mange forskellige former for terapi i København, som kan hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det kan i hvert fald anbefales at undersøge både psykoterapi og parterapi, alt efter hvad du leder efter hjælp til. Find hjælp til terapi København – The Praxis. Her kan du finde den dygtige psykoterapeut og parterapeut, Cirkeline. Læs nedenfor hvad du kan bruge psykoterapi og parterapi til, og hvordan du kan bedømme om en terapeut er god.   

Psykoterapi i København 

Psykoterapi er en rigtig god terapiform for dig, der har nogle problemer, som du går rundt med inden i. Det kan være, at du har dårligt selvværd. Det kan også være, at du har problemer med at sætte grænser. Du kan også gå til psykoterapi for jalousi – altså hvis du føler dig meget jaloux og har svært ved at rumme det. Du kan også søge hjælp i psykoterapien, hvis du har stress eller bare går rundt med mange bekymringer. Det kan også være, at du bare føler dig ensom. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge psykoterapien til at arbejde med. Du behøver ikke at føle, at dine problemer ikke er slemme nok til at søge hjælp.  

I psykoterapien vil du blive mødt med forståelse. Du vil ikke blive sat i en kasse, da hver person bliver vurderet som en individuel person. Du kan roligt føle dig tryg. Det handler naturligvis bare om at finde en dygtig psykoterapeut.  

Parterapi i København 

Parterapi i København er en god mulighed, hvis dig og din partner har problemer i jeres forhold. Det kan være tillidsbrud og utroskab. Eller måske jalousi i forholdet? Det kan også være manglende nærvær eller manglende lyst til sex. Alle disse problemer kan have store konsekvenser for jeres forhold, hvis I ikke får mulighed for arbejde igennem dem. Det kan være svært at arbejde med sit parhold alene – især hvis I har større problemer. Her kan I med fordel bruge en parterapeut. Det kan nemlig være rart med en upartisk tredjeperson, der samtidig har stor erfaring med at arbejde med par og de problemer, der følger med.  

Hvordan bedømmer du, om en terapeut i København er god?  

Der findes mange psykoterapeuter og parterapeuter i Københavnsområdet. Det er ikke altid en lige nem opgave at finde én, der passer til dig – eller dig og din partner. Det handler naturligvis om at finde en terapeut, der har meget erfaring, gode anmeldelser og har en behagelig personlighed. De to første parametre, er meget nemmere at bedømme ud fra undersøgelse på nettet. Den sidste er rimelig subjektiv. Det kan være en god idé at snakke i telefon med terapeuten først for at se, om der er kemi. Ellers kan du også tage en enkelt session, for at mærke efter. Du er ikke bundet til at fortsætte.   

admin