Retail marketing software – reducerer time to market drastisk

Retail marketing software – reducerer time to market drastisk
binc

Med retail marketing software kan du få nogle unikke fordele når du skal have solgt dine varer, hvis du kigger nærmere på https://www.encode.eu/ er der meget mere information at hente.

En ting du gerne vil have, det er at indtage en styrkeposition over for dine leverandører, gerne ved at automatisere dit workflow og produktionen af kampagner for alle dine kanaler.

Derfor er det nødvendigt

Du skal bruge informationer til at støtte dine beslutninger og have den relevante proces, når du skal have lavet promotions.

Og så skal du have fuld kontrol over indholdet og kanalerne undervejs.

Skaf dig et hurtigt overblik over dine reklamer og reducer på den måde den tid det tager at opnå godkendelse.

Så er der tal- og analysearbejde, hvilket er vigtigt så du kan vide hvad der virker og hvad der ikke virker, så du ikke spilder tid og ressourcer på nytteløse ting.

Få et hurtigt overblik over hvad der gik godt, og brug det som et startpunkt for nye kampagner, hvor du kan føre analyserne helt ned på den enkelte kampagnes niveau og produktniveau, så du kan få noget at tage beslutninger på og fastlægge en strategi.

En anden ting du kan beregne, det er hvor meget du kan forvente at tjene på det enkelte produkt, sådan at du opnår en perfekt prissætning i forhold til efterspørgslen.

encode
encode

Hvis du ikke leverer en fysisk vare, er der stadig noget at komme efter

Hvis du for eksempel er en del af en finansiel virksomhed der agerer på en global eller regional scene, så har du stadig et behov for at kunne planlægge dine lokale og globale aktiviteter, hvad der skal gøres og hvornår skal det gøres, det er også her retail marketing software kommer ind.

Du kan også her evaluere dine aktiviteter for at gennemskue hvad der virker og hvad der ikke gør, for igen at optimere dine ressourcer, og sørg for at du sørger for at alle interessenterne i organisationen forholder sig til din plan.

Brug systemet til at sikre dig at alle detaljer er kendt af alle i organisationen, og i samme åndedrag kan de godkende og sende materiale videre.

På det globale marked

Hvis du agerer i en global organisation, så kan du med retail marketing software få lavet oversættelser til andre sprog, så personer andre steder i verden kan få adgang til informationerne.

Systemet gør at du kan arbejde hurtigere og får gjort tingene rigtigt første gang, og ikke skal bruge ekstra tid på at starte forfra med opgaven hvis det ikke virker.

Hvis der er noget der bruges meget tid på, så er det at sikre compliance undervejs i processen, for ikke at tale om dokumentation for processen, hvilket også er indbygget så det kan foretages undervejs, og det til enhver tid kan vises for omverdenen.

Som tilføjelse kan du få Encode Proofing, hvilket hjælper dig med at holde styr på processerne undervejs, med både analyseværktøjer og visninger af dokumenter og tegninger af ting som alle stakeholders skal forholde sig til.

admin