Sådan kommer du ud af en dårlig periode

Sådan kommer du ud af en dårlig periode

Vi har nok alle sammen prøvet at være inde i en periode, hvor man bare ikke synes, at det hele går som det skal. Det kan der jo være en million forskellige grunde til, som ikke umiddelbart er til at finde en løsning på. Man bliver dog nødt til på en eller anden måde at komme ud af det, og tilbage til en hverdag med mere overskud. Dette er dog overhovedet ikke nemt, dog er det nødvendigt. Her er der ikke nogen løsning, som gælder for alle, eller en mirakelkur, som bare kan bruges hver gang. Dog så er der et par steder, som er gode at starte, og som flere har haft succes med tidligere. Det er ofte en god ide at prøve lidt af hvert, og tage tingene en ting af gangen, så man stille og roligt kan komme frem, og finde noget som man synes fungerer. Mangler du nogle forskellige steder at starte, og komme igang med det hele, så er der nogen oplagte ting at kigge nærmere på, Du kan f.eks. tage et kig på noget meta kognitiv terapi København. Der findes flere steder hvor du kan finde udbydere af meta kognitiv terapi, og hvis du læser med her, kan du få et godt forslag. 

Her finder du metakognitiv terapi København 

Det kan være svært at finde en psykolog som man bryder sig om, og ofte er det jo en meget personlig relation. Har du prøvet at gå til en psykolog før, men har ikke synes det virkede, så kan du også prøve at kigge nærmere på metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi skiller sig nemlig lidt ud fra de typiske behandlingsformer. Her beskæftiger du dig nemlig ikke så meget med hvad tankerne kommer af, med nærmere selve tankerne, man arbejder bl.a. med tankemylder, og prøver at finde nogen redskaber til, hvordan man kan stoppe og kontrollere tankerne. Der er selvfølgelig et begrænset udvalg af meta kognitiv terapi København. Dog så kan du starte her, med at kigge nærmere på https://mariabang.dk/metakognitiv-terapi/. Det er en klinik i Lyngby lidt udenfor København, og helt sikkert værd at prøve. På hjemmesiden kan du også læse mere om både den generelle behandlingsform, og mere specifik om den pågældende klinik. Det er altså helt sikkert værd at kigge lidt nærmere på, hvis du gerne vil have hjælp til at komme videre. 

Overvej yoga som en løsning

En anden ting at prøve er yoga. Yoga er de seneste år blevet mere populært igen, det er godt både for sjælen og kroppen, og her kan du også lære at slappe af, komme lidt ned, og kontrollerer dine vejrtrækninger. Det er altså også værd at prøve. Du kan både finde en masse videoer på YouTube eller tilmelde dig et fysisk hold, alt efter, hvad du lige foretrækker. På den måde er yoga en god ting at prøve, da den også er dejlig nem at komme i gang med. Som sagt er det dog meget personligt, hvad der fungerer bedst, og det er derfor med at prøve sig lidt frem. 

admin