Sådan vælger de rigtige underbukser

Sådan vælger de rigtige underbukser

En ting vi mænd ikke snakker om er underbukser. Underbukser er bare noget, der er der. De har bare en funktion, og det er det. Kvinder derimod har dedikeret hele butikker til undertøj. Kvinder bruger langt mere tid og flere penge på deres undertøj.

Men hvorfor gør vi mænd ikke det. Der kan være mange fordele ved at gå op i sit undertøj som mand. Det burde være lige så vigtigt for os mænd at se godt ud foran vores kæreste eller for dem, der nu ellers skal se os uden tøj på. Hvis du er i tvivl om, hvordan man finder det rigtige par underbukser så læs med her.

Boxershorts eller underbukser?

Ak. Det evige dilemma. boxershorts eller underbukser. Boxershorts er den løsere model uden elastikker omkring benet og kan fremstå som en lidt doven beklædningsgenstand. Fordelen ved disse er udelukkende deres komfort, udover det ser de lidt sløsede ud. En mærkelig blanding af shorts og underbukser.

Underbukser, på den anden side, sidder tæt og holder det hele på plads. Hvis du ofte går i strammere bukser, er du nødt til at gå med underbukser, for at undgå en vis kropsdel bliver for synlig igennem dine bukser. Underbukser giver dig også et mere klassisk look. Hvis du er interesseret i underbukser, kan du købe JBS underbukser hos Otto Johansen her.

Heldigvis behøver du ikke vælge. Du kan sagtens både have underbukser og boxershorts. Vælg dog hvilke dage, du tager hvad på. Et godt trick er at bruge underbukser i hverdagen, hvor du skal have styr på det hele, og så måske have boxershorts på i weekenden, som passer lidt bedre til morgenkåben.

jbs underbukser

Hvilket mærke skal man vælge

Der findes utallige mærker indenfor underbukser. Vælg et par du føler dig komfortabel med. Overvej for eksempel JBS underbukser. Modsat et par underbukser du køber i bilka til 20 kroner, er JBS underbukser skabt i en god kvalitet.

JBS underbukser sidder flot og holder i lang tid. Når du investerer i et par kvalitets underbukser, kommer du ikke til at fortryde det. Hvem gider at gå i underbukser, der skarver og går i stykker efter en uge? Vælg et par kvalitets JBS underbukser så bliver du ikke skuffet.

Nogle mennesker kan godt lide at bruge rigtig mange penge på, at der står noget bestemt på deres underbuksekant. Disse underbukser er ikke nødvendigvis dyre, fordi de er af god kvalitet.

Ofte er de dyre fordi, firmaet har brugt penge på markedsføring for, at overbevise dig om, at det er okay at betale overpris for et par underbukser. Derfor er det smart at købe JBS underbukser. JBS underbukser er kvalitets underbukser uden at være til dyre.   

Vælg det rigtige stof

Der er efterhånden kommet mange forskellige typer stof til underbukser. Vælg en type, der passer til dig. Du kan vælge mellem bomuld, bambus og sågar silke. Bomuld er jo den klassiske følelse og er helt klart, den man ville anbefale til dig, der bare skal have et par normale underbukser. Du kan dog også eksperimentere med de andre. Bare vær opmærksom på, at de sidder lidt anderledes.

admin