Derfor er en god hudplejerutine vigtigt

Derfor er en god hudplejerutine vigtigt

Huden er vores største organ, men det er ikke alle der ved det. Derfor er der mange der ikke passer godt på deres hud, fordi de tænker, at det er unødvendigt. Det er dog i allerhøjeste grad nødvendigt at passe godt på sin hud. Har huden det ikke godt, kan det være kilde til daglig irritation og utilpashed.

Der er flere forskellige ting man kan gøre for at passe på sin hud og der er mange forskellige grunde til at gøre det. Hvis du gerne vil blive lidt klogere på det, så skal du læse med her i artiklen.

Hudpleje til ansigtet

Vores hud har forskellige behov alt afhængigt hvor på kroppen det er tale om. Vores ansigtshud er ét af de hudområder, der er mest eksponerede. Derfor er det utrolig vigtigt, at have en god plejerutine til ansigtet.

For at etablere en god hudplejerutine skal man bruge nogle forskellige produkter. Som minimum skal man have en ansigtsrens, en fugtighedscreme, en solcreme og eventuelt et eksfolierende serum. Der findes mange forskellige produkter på markedet, men produkter fra et mærke som Bioeffect er gode til nybegyndere såvel som inkarnerede hudplejefanatikere.

Bioeffect har nemlig både fugtighedscremer og eksfolierende cremer, samt ansigtsmasker, øjencremer og meget mere. Det gode ved produkter fra Bioeffect er også, at de kan kombineres med produkter fra andre mærker. Det gør produkter fra Bioeffect utroligt anvendelige og lette at inkorporere i en plejerutine.

Bioeffect

Husk solcreme

Ét af de absolut vigtigste elementer i en hudplejerutine er solcreme. Det der er allermest skadende for vores hud er nemlig solens stråler, som bidrager til rynker, misfarvning og i værste tilfælde hudkræft. Derfor er det så enormt vigtigt at bruge solcreme – også om vinteren og når det er overskyet.

Generelt er det en god idé at have én solcreme til ansigtet og én til kroppen. Solcremen til ansigtet skal helst være SPF 30 eller højere, da dit ansigt altid er eksponeret overfor sollys.

Bruger du et eksfolierende serum fra f.eks. Bioeffect er det også vigtigt, at du husker at bruge solcreme. Når man eksfolierer sin hud bliver huden nemlig mere følsom over for solen. Derfor skal man huske at bruge solcreme, så man ikke modvirker den gode effekt det eksfolierende serum har.

Hudpleje til kroppen

Selvom resten af din krop ikke er lige så eksponeret som dit ansigt, er det stadig vigtigt, at du også huske at passe på den og pleje den. Det kan du f.eks. gøre ved at bruge en fugtighedscreme efter du har været i bad. Derudover er det faktisk også en god idé ikke at tage alt for varme bade, da det i det lange løb kan irritere og udtørre din hud.

Dine hænder er til gengæld meget eksponerede og der er rigtig mange der glemme at pleje huden på deres hænder. De skal have fugt, men de skal også beskyttes mod solen. Brug derfor en god håndcreme med solfaktor og påfør den flere gange i løbet af dagen.

admin