Hold varmen i teltet

Hold varmen i teltet

Hvis din bolig er for lille til festen, og du besidder en ganske sund skepsis over for det danske vejr, så er festtelte en perfekt løsning. De fungerer som en ekstra stue ude i haven, hvor du kan placere alle dine gæster. På den måde slipper du også for at bekymre dig om, hvordan dine gulve ser ud dagen derpå.

Men så kommer problemet. For når temperaturen falder og de fleste begynder at småfryse lidt, har du simpelthen ikke nok tæpper til at kompensere for din modvilje mod at have gæsterne indendørs.

Heldigvis er der en redning – leje af varmekanon til telt! Som en udendørs radiator – bare i kanonform. Teltet kan du købe, beholde og bruge hele året rundt, men varmekanonen kan du nøjes med at leje til de fester, som risikerer at blive en meget kølig fornøjelse.

Så nu behøver hverken du eller dine gæster sidde og klapre tænder sidst på aftenen mere. Og samtidig behøver ingen iføre sig lag på lag af tøj, og kan få lov at vist festtøjet frem hele aftenen og ikke kun til solnedgang.

Hvordan fungerer en varmekanon?

Hvis du heller ikke kendte til varmekanoner, så er du ikke den eneste. Tidligere har tykke tæpper eller fester, der sluttede tidligt, simpelthen været løsningen, og noget vi bare fandt os i.

Men så kom varmekanonen, og nu er det kun trætheden eller din bedre halvdel, der bestemmer hvornår festen slutter. Eller naboerne, bevares.

Varmekanonen kræver tilslutning til el, og her skal man være lidt opmærksom. Heldigvis er der hjælp at hente når du lejer, for så kan du få hjælp til montering. Så slipper du for selv at bekymre dig om den virker godt nok, og kan i stedet fokusere på festen og gæsterne.

Når du bruger en varmekanon, behøver du ikke frygte at I alle indånder skadelige stoffer, når I svinger træbenet inde på teltets dansegulv. Der hører nemlig en transportabel skorsten med, som leder al luften ud af teltet og væk fra jeres lunger.

Udover festtelte er der mange andre steder der kan bruge den ekstra opvarmning. Grundet den høje effektivitet er de særligt velegnede til at opvarme store lagerhaller og byggepladser. Derudover har de også været brugt særligt meget i de store telte rundt omkring i byerne, hvor vi alle har kunnet blive kviktestet for corona det sidste års tid.

leje af varmekanon til telt

Inspiration til teltfester

Nu hvor varmen – eller mangel på samme – ikke længere er en udfordring, så er det bare at komme i gang med at skaffe et telt. Og her kan holdes alt fra børnefødselsdage til studentergilder og bryllupper. Og de penge du sparer, ved at leje et telt frem for et forsamlingshus eller en restaurant, kan du passende bruge på oppyntning.

Der er nemlig masser af muligheder for at gøre festtelte endnu mere festlige. For eksempel kan lyskæder og andet pynt, hængende fra loftet, virkelig gøre en stor forskel. Og hvorfor ikke fejre varmen i teltet lidt ekstra, og omdanne teltet til en charterfest med farvestrålende drinks?

admin