Det mest populære boligtilbehør for tiden

Det mest populære boligtilbehør for tiden

Hvis du går bare en lille smule op ti indretning, er du helt sikkert med på, hvad der rører sig af trends, når det gælder forskellige former for boligtilbehør. Måske vil du alligevel blive overrasket over følgende ting til boligen, der er blevet et kæmpe hit. Hvis ikke du ved ret meget om boligindretning, kan du helt sikkert også blive klogere. Du kan finde en masse lækkert boligtilbehør på hemmingseninterior.dk.

Spejle i lange baner

Spejle er virkelig blevet et sandt hit inden for boligtilbehør. Der er dog ikke tale om det traditionelle kvadratiske eller rektangulære spejl, der typisk hænger i soveværelset eller entréen. Nu skal spejle have former! Alverdens former! Det spejl, der er allermest trendy, kan nok bedst beskrives som formet som en sky eller en klat maling. Dertil kommer, at hvis du virkelig skal imponere med dit spejl, skal der være farve på selve spejloverfalden. Det her spejl skal nemlig ikke bruges til at lægge make-up eller lignende – det skal såmænd blot pynte på væggen.

boligtilbehør

(Tilsyneladende) hjemmelavet keramik  

Du kan næsten ikke have undgået at støde ind i denne trend. Det ligner hjemmelavede kopper og vaser, men koster i virkeligheden spidsen af en jetjager – eller i hvert fald tæt på. Krus, kopper, vaser og andet boligtilbehør i keramik skal helst ligne, at det er blevet lavet af et barn. Og det er det faktisk også utroligt skønt, og de sjove former og farver kan så sandelig få et smil frem på læben. Hvis du vil gøre det endnu mere unikt, kan du jo give dig i kast med selv at lave nye kopper og vaser i keramik til dit hjem. Så får du dit helt eget personlige udtryk, og dine gæster vil med garanti blive imponeret over dit håndværk. Hvis ikke, har I da lidt at grine af. Hvis keramikken bliver ved med at være så populær, som den er lige for tiden, kan du måske skabe din egen lille forretning. Du skal dog være opmærksom på, at selvom keramikken har et barnligt udtryk, er det altså bestemt ikke nemt at arbejde med ler. Det kræver skam en del øvelse. Men øvelse gør mester!

Sjove tæpper

Nu har vi været omkring boligtilbehør til både væggene og til køkkenskabene, men hvad med gulvet? Hvis du skal vise, at du virkelig har styr på dit boligtilbehør, så skal du have et iøjnefaldende tæppe. Det er selvfølgelig svært at pynte et gulv, men så er det godt, at der findes smukke tæpper. Det må hjertens gerne være stort, farverigt, med knaster og sidst men ikke mindst måske med glimmer eller noget i den dur. Her sætter fantasien faktisk kun grænser. Det vigtigste er faktisk bare, at tæppet passer ind i dit hjem. Hvis du har et meget stilrent hjem uden så mange farver, har du rig mulighed for at vælge en strålende farve. Det skaber et kæmpe blikfang i dit hjem, så placér tæppet omkring møbler, som du gerne vil have, at dine gæster lægger ekstra meget mærke til.

admin