Gør pusleturen nemmere med en puslepude

Gør pusleturen nemmere med en puslepude

En puslepude er et must til enhver pusletur. Med en puslepude kan du nemt og hurtigt lægge din baby ned, så du kan få hænderne fri til at pusle. En puslepude er også praktisk, når du gerne vil sørge for at din baby ligger godt og blødt. Naturebaby har et stort udvalg af puslepuder i mange forskellige designs, så du kan finde den puslepude, der passer til dig. Du kan finde puslepuder i mange forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag.

Hvad er en puslepude?

En puslepude er en praktisk og blød pude, hvor du kan lægge din baby ned, så du kan få hænderne fri til at pusle. Når din baby ligger ned på puslepuden, kan du let og ubesværet skifte babys ble, klippe babys negle og give d-dråber. En puslepude er også god så du har et fast område til at skifte baby, hvor du kan samle alle de ting du skal bruge. Du kan finde puslepuder i mange forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. De mindste puslepuder er perfekte til pusletasken, hvor du kan have den med dig i pusleposen, så du altid har den liggende klar, når du skal skifte ble. De større puslepuder er perfekte til hjemmebrug, hvor du kan have puslepuden liggende på en hylde eller på puslepladsen. Så ligger den altid klar, når du skal pusle din baby.

Hvorfor anvende en puslepude?

En puslepude er et must til enhver pusletur. Det er vigtigt, at du har puslepuden med, når du skal skifte din babys ble. Når du skal skifte din babys ble, er det nemmest, hvis du kan lægge din baby ned på en puslepude. Her kan du få hænderne fri til at pusle din baby. Når din baby ligger ned på puslepuden, kan du let og ubesværet skifte babys ble. Det er vigtigt at du aldrig lader din baby ligge selv på puslepuden og går væk. Du skal altid være ved din baby, når den ligger på puslepuden. 

Hvad er ellers vigtigt at have med når man skal pusle

Ud over en puslepude er det vigtigt at have nogle praktiske og hygiejniske materialer, som skal være med på din pusletur. 

De vigtigste materialer til babyudstyr er:

  • Babybleer
  • Babyvådservietter
  • Desinficerende håndsprit 

Naturebaby har et bredt udvalg af babyudstyr, som kan hjælpe dig på din pusletur. Med det rette udstyr er du forberedt til at kunne skifte din babys ble, når du er ude. Du kan finde både bleer, babyvådservietter og desinficerende håndsprit i forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. 

Hvilke mærker producerer puslepuder? 

Naturebaby har et stort udvalg af puslepuder i mange forskellige designs, så du kan finde den puslepude, der passer til dig. Naturebaby tilbyder puslepuder fra mange forskellige mærker, hvor alle puslepuderne er lavet i et økotex-certificeret materiale. Naturebaby forhandler puslepuder fra følgende mærker:

  • Lorena Canals
  • Done by Deer
  • Liewood
  • Sebra
  • Wheat 

De fleste puslepuder har et økologisk betræk, der er lavet i økotex-certificeret bomuld. Derfor er puslepuderne gode for både miljøet og din babys hud. Du kan nemt og hurtigt vedligeholde din puslepude. De fleste puslepuder kan fås med betræk, der kan tages af og vaskes ved 30 grader.

admin