Hvordan realiserer du dine boligdrømme uden at blive snydt?

Hvordan realiserer du dine boligdrømme uden at blive snydt?

Har du interesse i bolighandel, men er bange for at blive snydt på målstregen, og ved du ikke nødvendigvis, hvad du skal være opmærksom på, når du forsøger at finde hoved og hale i de kilometerlange uoverskuelige dokumenter? Personlige boligadvokater har ekspertise samt mange års erfaring med ejendomshandler og ønsker udelukkende at varetage dine interesser omkring din handel. Desuden ved rådgiveren præcis, hvad du bør være opmærksom på under købsprocessen for både private boliger, byggegrunde, landbrugsejendomme, udlejningsejendomme og erhvervsejendomme.

Ikke flere bekymringer ved bolighandel

Perioden hvori man søger bolig kan nemt blive en stressende tid. Man skal få styr på, hvor ens kommende hjem skal være, og samtidigt skal man have overskud til resten af hverdagens pligter og gøremål. En boligadvokat står for alt det praktiske, alle vigtige detaljer og alle de korrespondancer, der måtte komme undervejs i processen. På denne måde sikrer du, at din handel falder på plads, at der ikke opstår ligegyldige problemer, man kunne have været foruden, og at du kan have tid og overskud til en normal hverdag.

Med boligrådgivning kan du blandt andet få en grundig gennemgang af købsaftalen således at du kender til handelsvilkårene, at de er sikre, og præcist som de bør være. Derudover kan de fremsendte dokumenter til købsaftalen gennemgås og boligadvokaten kan tage sig af korrespondancen mellem mægler og bank samt meget andet. Du sættes grundigt ind i købsaftalen indhold og vilkår samt handlens øvrige dokumenter, da det er altafgørende, at du føler dig både sikker og tryg i din handel.

boligadvokat priser

Priser på boligadvokater

Hvad skal man betale for en boligadvokat? Nogle ejendomsmæglere tager betaling via en procentsats af boligens værdi, mens andre tilbyder faste priser på køberpakker. Dette sikrer, at beløbet ikke pludseligt bliver tårnhøjt og sprænger budgettet, fordi du fra begyndelsen ved, hvad du skal betale for rådgivningen samlet set. Nogle boligadvokater tilbyder garanti for at der ingen regning skal betales for rådgivningen, hvis ikke handlen bliver til noget. Vær gerne opmærksom på dette, når du leder efter den perfekte boligrådgiver for dig.

Flere boligadvokater tilbyder gratis uforpligtende samtaler med en kompetent rådgiver, så du kan påbegynde dine drømme om salg eller køb af et hus, en byggegrund eller en erhvervsejendom i sikre og trygge rammer.

Alt efter hvilken pakke der giver mening for dig og din bolighandel, kan prisen være meget forskellig, men du kan få pakker ned i lave priser til få tusinde kroner. For ca. 5.000 kr. kan du få en gennemgang af købsaftalen af din boligadvokat m.m. og for ca. 6.500 kr. kan du få grundig køberrådgivning med blandt andet gennemgang af købsaftalen, rådgivningsskrivelse, godkendelsesskrivelse, dialog med bank og mægler samt udarbejdelse, kontrol og tinglysning af skøde m.m.

Vil du gerne føle dig sikker i din handel så kontakt en boligadvokat allerede nu. De har kompetencer og forstår at lede dig trygt igennem processen samt at give dig et klart overblik over handlen, du står overfor. Det er vigtigt, at de helt rigtige beslutninger træffes, og derfor er en eksperts syn bestemt en god idé.

admin