Nye fliser til hjemmet

Nye fliser til hjemmet

Hvis du står og er i gang med den helt store renovering af badeværelset, skal du måske overveje mosaik fliser. Netop denne type af fliser giver dig uendeligt mange muligheder for at personliggøre dit badeværelse. Hvis du er til et minimalistisk udtryk, skal du måske vælge det der hedder glasmosaik, som du kan få i et væld af forskellige nuancer. Hvis det ikke lige er dig, og du er til det mere idylliske, kan du få fliser med et lidt mere rustikt og elegant udseende. Med mosaik fliser kan du altså få dit badeværelse til at se ud, lige præcis som du gerne vil have det. 

En ny trend 

Designmulighederne for badeværelset er stort set uendelige efterhånden. Og mosaikfliserne oplever en såkaldt renæssance – det er ikke længere kun de velkendte 5×5 mosaikker der er at finde på badeværelser og udstillinger rundt omkring i landet. Nu kan man også få forskellige flisestørrelser med diverse mønstre og farver som kan sættes på gulvet eller op på væggen, nærmest som et puslespil. De mosaik fliser der er mest populære i øjeblikket er blevet produceret med tanke på antikkens og renæssancens stenbelægninger, især kendt fra toscanske bygninger. 

Få inspiration til et fint flisebelagt badeværelse 

Med de mange muligheder der findes inden for mosaik fliser, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Heldigvis er der rig mulighed for at få inspiration i Århus, hvor der ligger et showroom. Her har du ikke blot mulighed for at fliserne, men du må også røre dem, så du kan få en bedre fornemmelse for materialet. Der er rig mulighed for at se hvordan mosaik fliser tager sig ud i forskellige visuelle sammenhænge, da der er over 100 forskellige miljø opstillinger i showroomet. Du kan altid regne med at komme til at se det sidste nye inden for fliser, da udstillingen hele tiden bliver udvidet og forbedret, i takt med at moden gradvist ændrer sig.  

Klassisk eller moderne – der vil altid være noget for dig 

Selvom det århusianske showroom altid er med på moden, når det kommer til mosaik fliser er den mere klassiske stil skam også repræsenteret. Du kan eksempelvis opnå den mere rustikke stil ved hjælp af marmormosaik, der passer til gammeldags vandhaner, et smukt badekar på løvefødder og spejle indrammet i guld. Med en glasmosaik kan du derimod skabe et moderne præg, hvor udtrykket ændrer sig alt efter lysindfaldet. Det er også en fantastisk måde at skabe et helt individuelt udtryk i dit badeværelse, blandt andet fordi du kan få det i alle de farver, du overhovedet kan forestille dig, som du så kan sammensætte på lige den måde, du har lyst til.  

Kvalitetsmæssige fordele 

Mosaik fliser er en af de mere hårdføre flisetyper. De små fliser er især gode at have på gulvet på et badeværelse, fordi deres mange fure er tætte og dermed mere skridsikre end andre slags fliser. Det kommer dog an på, hvilken type af mosaik fliser du vælger, når det kommer til vedligeholdelsen.  

admin