Kom til reformer træning Frederiksberg

Kom til reformer træning Frederiksberg

Med reformer træning anvender din et simpelt redskab, sammen med din kropsvægt til at udøve en dynamisk og effektiv træning der er til gavn for din styrke, udholdenhed smidighed og balance. Reformer træning Frederiksberg, er en mulighed hvor du kan få trænet alle kroppens muskler i en træningssession. Start som nybegynder eller øvet og træn sammen med ligesindede der er med til at støtte dig på sidelinjen til lige præcis dit mål. Træn dig til en bedre krop med reformer træning Frederiksberg og oplev forskellen fra gang til gang.  

Hvad er reformer træning?  

Reformer træning består af træning på en glidende vogn af en træningsmaskine sammen med fjedre, stropper og en foldbarre. Sammen med din egen kropsvægt, tilpasser træningsmaskinen sig til den modstand som er til gavn for din krop. Det er en måde at træne alle muskelgrupper i samme træning session, hvor du samtidig bliver udfordret på balancen og din smidighed samt koordinationsevne. Træningsformen er forholdsvis ny, men vinder mere og mere indpas landet over, da der her gives mulighed for træning der styrker konditionen og muskelstyrken med hele kroppen på samme tid. Træningsformen kan tilpasses til forskellige grupper af udøvere og tilbydes til mødre og deres børn såvel som senior med særlige mobile behov.  

Hvad er fordelen ved reformer træning 

Reformer træning er effektiv og tilpasser sig til din krop i forhold til modstanden i samarbejde med din egen kropsvægt. Særligt er reformer træningen kendt for at styrke core muskulaturen samtidig med at du forbedrer din smidighed og balance. Det er en træningsform der gavner alle muskelgrupperne samtidig med at du øger din kropsbevidsthed. For dig der har behov for en skånsom og personligt tilpasset træningsform for at holde kroppen sund og stærk, er reformer træning en god løsning. Reformer træning anvendes blandt andet af fysioterapeuter landet over, da belastningen vil være skånsomt tilpasset til krop og muskulatur. Alle øvelserne udføres på en og samme maskine, så der er ingen behov for at rende rundt i fitnesscenteret for at få udover træning af alle dine muskelgrupper, ligesom du i en og samme omgang får styrket konditionen og muskelstyrken 

Reformerens historie  

Reformer blev i en grad anvendt allerede under 1. verdenskrig, hvor en krigslæge skulle hjælpe med at genoptræne sårede soldater der havde været skadet i kamp. For at kunne tilbyde genoptræning til de sengeliggende patienter, var det nødvendigt at nytænke træningsøvelserne. Med reformer-lignende træning, blev det muligt at udøve genopbyggende træning mens at de sårede var sengeliggende. Her blev der ikke arbejdet med fjedre, som i den moderne reformer træning der tilbydes i træningsentrene, men en genoptræning der var baseret på tyngdekraften. Senere blev pilates udviklet fra Joseph Pilates træningen der tog grundlag i reformer træningen. I dag er både pilates og egentlig reformer træning dog noget anderledes end dengang det blev anvendt under 1. verdenskrig til sårede patienter, men begge træningsformer har samme grundteknikker, men kropsvægtens egen evne til at skabe den modstand der er tilpasningsdygtigt til den muskulatur som kroppen er i stand til at bruge.  

admin