Krus til medarbejdere og interne møder

Krus til medarbejdere og interne møder

Vi er en af de nationer i hele verden, der drikker mest kaffe. Vi er derfor også et af de nationer, der værdsætter og elsker en god kop kaffe. Hvis der byder sig en anledning til at nyde en kop kaffe, så griber vi den. Det betyder, at du som virksomhed kan gøre opmærksom på dig selv eller skabe en god reklameværdi omkring kaffen.

Styrk dit brand

Der er mange måder at styrke dit brand på. Det er derfor en fordel at overveje, hvordan dit markedsføringsbudget er bedst udnyttet. Her vil en prisbillig løsning, der skaber effektiv reklameværdi og synlighed hos dine kunder og medarbejdere, være det helt ideelle valg. Ved at vælge et kaffekrus med tryk eller generelt krus med logo som reklamegave, vælger du en løsning, som er nyttig for modtageren. Flere undersøgelser viser, at vi i Danmark er glade for varme drikke hele året rundt. Vi er særligt glade for at drikke både kaffe, the og kakao. Vi er faktisk et af de mest kaffedrikkende lande i hele verdenen med ca. 4 kopper kaffe om dagen, kun overgået af Finland og Sverige. Så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed?

Udover at forære disse krus med tryk og reklame på, kan du også have dem stående i køkkenet internt på kontoret til medarbejdere. De kan også anvendes i mødelokalet, hvor du dagligt har møder med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er de færreste, der siger nej til en kop kaffe, så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed.

Gør kruset personligt

Hos firmaet TopSupplies finder du krus i enten porcelæn, keramik, metal eller glas og andre forskellige varianter, størrelser og farver, så der er noget for enhver smag. Her har du mulighed for at placere dit logo efter eget ønske på kruset. Du kan tilpasse det i den størrelse, du ønsker samt har du mulighed for at trykke det flere steder på kruset. Du har også mulighed for at få graveret eller kombineret det med et almindeligt tryk, så det giver en 3D effekt. Mulighederne er mange, hvorfor kun din egen fantasi sætter grænser for, hvad der i sidste ende kan lade sig gøre

Krus med logo til møder

Kaffe eller the er oftest en sikker vinder, når du skal have samtaler eller møder på kontoret. De fleste forbinder kaffe og te med noget positivt, da det anses for at være en hyggelig drik. Derfor er det ideelt at have kaffekrus med tryk. Det er både praktisk og samtidig en god reklame for virksomheden. Krusene kan du både have stående fremme på mødebordet, til messer, på skrivebordet eller ved kaffemaskinen, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.

admin