Vælg plankebordet som det næste spisebord

Vælg plankebordet som det næste spisebord

Er du på udkig efter et nyt spisebord? Har du så overvejet om det skulle være et plankebord? Det dejlige og simple design med blot en plade og de fire ben. Det dejlige rue, men stadig bløde plade, som man nemt kan glide sine fingre på, uden at få splintre i dem. De bløde og dejlige borde, som kan tåle en del. Du kan både gøre en del med disse plader, men også få dem ligesom du vil have det! www.traefolk.dk kan give dig et stort sortiment af fantastiske plankeborde.

Plankeborde kommer med en masse muligheder

En af de fantastiske ting med plankeborde, er hvor meget de kan tilpasses. Især i forhold til at det kun er træborde. Men det er netop fordi det er træborde, at de kan tilpasses så meget. Hvad man kan nemlig gøre med træ? Man kan skære i det! Så hvis du køber en kæmpe plade, kan du helt selv tilpasse hvor stor bordet skal være. Er det for meget, så kan du dele det op. Du kan endda lave to borde ud af et, hvis du ved hvordan man sætter ben på det andet.

I sidste ende kommer det meget an på, hvor god man er med sine hænder og håndværk. Hvis man har god erfaring med det eller talent med at skære træ op, så er der ikke noget man ikke kan gøre med et plankebord. Vil du have et smallere bord, skær siderne af. Skal det være længere? Tilføj i enderne, så det bliver længere. Du kan endda skifte benene ud, hvis du vil have det. Skal de være sorte eller træ-farvede? Skal de være tynde og formede eller skal de være solide og stærke? Alt dette kan du vælge imellem. Men du behøver ikke at gøre det hele selv. Du kan også få professionel hjælp, eller du kan købe tilbehør til.

Plankebordene kan opgraderes

At du køber et plankebord, er ikke slutningen på bordet. Selv hvis du har skåret en masse træ af, så er det ikke fordi det ikke kan blive længere. Du kan nemlig få en tillægsplade. Dem kan du selvfølgelig også få i en masse forskellige farver, men det ville være virkelig pænt, hvis man fik det i for eksempel sort. Da det er en hel anden retning og sort går med alting.

Men du kan også gøre en masse ved selve bordpladen. Du kan nemlig købe forskellige olier i forskellige farver. Ikke at pladen bliver helt en anden farve, men du kan enten gøre den lysere eller mørkere. Retningen kan du helt selv bestemme. Så der er simpelthen ikke det, som du ikke kan gøre med et plankebord. Når du så er i gang, så burde du også få fat i et plejesæt, så du kan holde dit bord pænt og smukt i lang tid. Olie er vigtigt for træet, især hvis du gerne vil holde det sikkert for når du spiser på det. Splintre kan hurtigt opstå, så pas på det.

admin